HI_CarteBlanche_EDVARD_Helge-Hansen_11634-Edit

Reviews of EDVARD

“Det er noko rått og einsomt som pregar starten, og denne sinnstemninga held ensemblet gjennom heile.” Studvest – Sesilie Bjørdal -16.01.2015

”Her beveger de hvitkledte danserne seg, enkeltvis og sammen, i et kult koreografisk språk signert spanske Marcos Morau” Dagbladet – Inger Merete Hobbelstad – 23.01.2015

”Solopartiene er grasiøse og smidige, og scenen der hele kompaniet beveger seg sammen, med små trinn og gester som både er lidenskapelige og nonchalante og stiller store krav til koordinasjon, er flotte å se på.” Dagbladet – Inger Merete Hobbelstad – 23.01.2015

“Den uvante kombinasjonen «spansk koreograf og nordisk folkemusikk» var overraskende god, musikken fungerte som en stemningsskaper ved bruk av blant annet beroligende venterom-klassisk samt lyden av hjertebank som gikk igjen i flere scener.” Natt&Dag – Amanda Øiestad Nilsen – 21.01.2015

“Likevel er det dansen som imponerer mest. Koreografien er krevende og danserne er ved flere anledninger gruppert i trioer eller kvartetter hvor de flettes inn i hverandre, som en slags velkoreografert «knutemor».” Natt&Dag – Amanda Øiestad Nilsen – 21.01.2015

Anmeldelser
10. februar 2015 MK Kreiszeitung.de – anmeldelse fra Bremen Weiss ist sie, die Hölle im Sanatorium (tysk)
26. januar 2015 Tønsberg Blad – anmeldelse I en kunstners hode PDF
23. januar 2015 Dagsavisen – anmeldelse  DansenRundtSykesengen PDF
23. januar 2015 Ballade.no – anmeldelse: Flatpakket Munch PDF – med ekstra kommentarer på Ballade.no!
23. januar 2015 Dagbladet.no – anmeldelse – Edvard På Asylet PDF
22. januar 2015 Natt & Dag – anmeldelse – Speiler MunchsSykdom Og Død I Edvard PDF
16. januar 2015 Studvest – anmeldelse TungtOgVakkert PDF

Omtaler
14. januar 2015 Bergens Tidende -forhånsdsomtale 20150114_BergensTIdende_OmCB_DanserMunchsMørkeLivIHvitt PDF
12. januar 2015 Aftenpostens K Magasin – forhåndsomtale  20150106_KMagasin_Aftenposten_CBnevnt_BevegelserIKunsthistorien PDF
11. januar 2015 Bergensavisen BA – forhåndsomtale20150111_BA_OmCB_GjørMunchTilDans   s. 220150112_BA_OmCB_GjørMunchTilDans PDF
01. januar 2015 DANSA DANSA (ESP) – forhåndsomtale pdf20150105_Danza&Danza_OmCB_MarcosMorau

“Det er noko rått og einsomt som pregar starten, og denne sinnstemninga held ensemblet gjennom heile.”
— Studvest 16.01.2015

 

“Det er noko rått og einsomt som pregar starten, og denne sinnstemninga held ensemblet gjennom heile.”
— Studvest 16.01.2015