WE ARE HERE TOGETHER

Legemliggjørelse, kannibalisme, ritual, massens bevegelse, stimens bevegelse, stimen som venter, henger, og plutselig dreier i en annen retning. Glitter, villskap, ånd – massens ånd. VI ER HER SAMMEN.

Vi er her sammen; dere er publikum med navn, kropper og meninger, som kommer fra hver deres kant. Vi er dansere, teknikere, koreografer og administratorer som kom hit tidligere. Vi beveger oss fra hver vår kant og møtes på dette stedet, i denne tiden, nå, og her starter våre bevegelser sammen. Dere sitter på stolene deres, tenker, mener og beveges, mens vi er på scenen og beveger oss og dere.

Vi har invitert koreografene Mia Habib* og Marcelo Evelin**, to spennende personer med stor appetitt og vilje til både å konfrontere seg selv og andre, til å utfordre andres meninger og gå inn i andres kropper, gjennom forestillingeneGjallarhorn og The Who of Things.

Habib og Evelin har et rått og nakent koreografisk språk. Stykkene kan tilsynelatende virke uraffinerte, men arbeidene deres er kløktig gjennomført og det jobbes aktivt, bevisst og konsekvent med å beholde retningen i bevegelsesspråket, til øyeblikket det fremføres med publikum tilstede. Deres relasjon til kropp er helhetlig. Denne kroppen innehar minner og tanker, den har en historie, den har levd i et ritual. Kroppen eksisterer i en masse, og den er vill!

Carte Blanche er kjent for sin gjestfrihet, sin vilje, evne til og appetitt på å møte andres idéer og tenkemåter og å omforme dem til tankevekkende og engasjerende forestillinger. Vi har dekket bordet til et fantastisk kunstnerisk måltid. Vel bekomme!

Magasin #3 klar for nedlasting:  Oppslag – ISSUU eller vanlig PDF

Koreografi
Mia Habib, Marcelo Evelin

Lysdesign
Ingeborg S. Olerud

Kostymedesign
Indrani Balgobin* and Marcelo Evelin**

Lyddesign og musikk
Gunnar Innvær* and Sho Takiguchi**

Dansere
Guro Rimeslåtten, Caroline Eckly, Irene Vesterhus Theisen, Daniel Garcia Mariblanca, Noam Eidelman Shatil, Mia Habib, Judith Arupa, Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Harald Beharie, Adrian Bartczak, Dawid Lorenc, Einar Nikkerud, Asher Lev, Timothy Bartlett.

Varighet
35 + 40, samt 20 minutter pause
Totalt 1 time og 30 minutter

En co-produksjon med Festspillene i Bergen 2016.

Original besetning

Guro Rimeslåtten, Caroline Eckly, Nuria Navarra Vilasalò, Sara Enrich Bertran, Irene Vesterhus Theisen, Miryam Gracia Mariblanca**, Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Hugo Marmelada, Jack Lorentzen/Harald Beharie, Christopher Flinder Petersen, Dawid Lorenc

Forestillingshistorikk

26. mai 2016 — Studio Bergen
27. mai2016 — Studio Bergen
28. mai 2016 — Studio Bergen