WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT 2017

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder tre workshops høsten 2017. Det er begrensede plasser – så hvis du har lyst å bli inspirert til bruke kroppen din på nye måter – slå til nå ved å melde deg på via skjemaet under.
Pris 250,-. Alle workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen. For mer informasjon kontakt jonas.hordvik@ncb.no.

Workshop: Gaga-Teknikk – Rebecca Hyttting

Workshopen

Gaga er et bevegelsesspråk og en teknikk utviklet av ikke ukjente Ohad Naharin gjennom hans arbeid som koreograf og kunstnerisk leder ved det israelske Batsheva Dance Ensemble. Gaga er en opplevelse i frihet og velvære. Teknikken øker bevisstheten av de instinktive bevegelsene og binder sammen bevisste og ubevisste bevegelser. Den åpner for en opplevelse av frihet og glede på en enkel måte, på et hyggelig sted, i komfortable klær, akkompagnert av musikk, der hver person er seg selv, sammen med andre. Gaga er individuelt, så personer på alle nivå, profesjonelle dansere, som nybegynnere er hjertelig velkommen!

 Rebecca Hytting

Rebecca Hytting er født i Huskvärna, Sverige i 1982. Hun har danseutdanning fra Ballettakademien i Stockholm. Etter endt utdanning i 2005 jobbet hun frilans med diverse prosjekter i Tyskland og Stockholm. I 2007 deltok hun i det internasjonale prosjektet til Ohad Naharins Kamuyot, en samproduksjon mellom Batsheva Dance Company i Israel og Riksteatern i Stockholm. Hytting ble fra 2008 medlem i Ensemble Batsheva, der hun danset i diverse produksjoner av Naharin tillegg til produksjoner av Sharon Eyal. Hytting var ansatt i Carte Blanche i sesongen 2010/2011.

Dato Lørdag 26. august 2017  kl. 12.00 – 13.15
Sted Studio Bergen
Nivå Alle hjertelig velkommen
Pris NOK 250,-

Påmeldingsskjema

Workshop: Acroyoga – Laura Bernasconi

Workshopen

Laura Bernasconi kommer for å holde workshop i acroyoga. Her lærer du å utnytte den spirituelle visdommen i yoga sammen med den dynamiske kraften i lettere akrobatikk. Laura viser deg «trust building postures» og «partner yoga flow» som får kroppen til å føles vektløs, varm, energisk, avslappet og uten spenninger. Ingen partner eller matte er nødvendig, og man trenger heller ikke erfaring fra yoga eller dans for å delta.

Laura Bernasconi

Laura Bernasconi er en internasjonal acroyoga-instruktør og Master Teacher i samtidsdans. Hun ønsker at flere skal få muligheten til å bli en del av dette stadig voksende og stimulerende kreative fellesskapet. Acroyoga ble etablert i 2004 av Jason Nemer og Jenny Sauer Klein i San Francisco, California, og er det siste nye på yogafronten.

Dato: løndag 23. september 2017  kl. 12:00 – 14:00
Pris: NOK 250,-

Påmeldingsskjema

Workshop: Floorwork og Partnering – Máté Mészáros

Workshopen

Kroppen vår er den samme i hver bevegelse og stilart – mulighetene til endring er essensiell.  Vi fokuserer på disse prinsippene gjennom ulike øvelser og med forskjellige tilnærminger. I workshopen utforskes floorwork og partnering basert på materiale fra Mates egne forestillinger.

Máté Mészáros

Etter Máté gikk ut fra Det ungarske danseakademiet tilbrakte han noen år ved Szeged Contemporary Ballet der han jobbet med Tamás Juronics. Han forlot Ungarn og jobbet så med noen av de mest anerkjente koreografene i Europa: Ohad, Naharin, Wim Vandekeybus, Sharon Eyal, Amanda Miller, Roberto Galvan, Myrian Naisy og Robin Orlin. Han var et medlem av dansekompaniet Ultima Vez i 6 år. For tiden jobber Máté Mészáros med egne prosjekter og gir workshops internasjonalt.

Dato Lørdag 25. november 2017  kl. 12.00 – 14.00
Sted Studio Bergen
Nivå Litt øvet
Pris NOK 250,-

Påmeldingsskjema