WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT 2017

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder tre workshops våren 2017. Det er begrensede plasser – så hvis du har lyst å bli inspirert til bruke kroppen din på nye måter – slå til nå ved å melde deg på via skjemaet under.
Pris 250,-. Alle workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen. For mer informasjon kontakt jonas.hordvik@ncb.no.

Workshop: House – Jens Jeffry Trinidad

Workshopen

Housedans var opprinnelig en sosial dans som oppstod på nattklubber i Chicago og i New York i kjølvannet av diskoæraen. I workshopen går vi gjennom flere grunntrinn, fotarbeid, for så å jobbe med groove og musikalitet. Vi bygger på dette slik at vi kan freestyle/improvisere med denne grooven og utvikle egne trinn og uttrykk. Målgruppen for workshopen er alle typer dansere fra 13 år, men yngre er også velkommen om de klarer å følge med.

 Jens Jeffry Trinidad

Jens Trinidad har sin bakgrunn fra X-Ray I Oslo hvor han startet å danse på slutten av 90-tallet, og senere fra crewet Cre8 som han nå er kunstnerisk ansvarlig for. Han har markert seg både i hiphop- og scenekunstmiljøet som en allsidig og erfaren danser. Han har blant annet jobbet med streetdanskompaniet Bounce, Homan Sharifi/impure Company, Elle Sofe og Panta Rei Danseteater.

I 2015 var han Dansens Dager-ambassadør og fikk tildelt Statens Kunsterstipend for yngre nyetablerte kunstnere. I tillegg til å være utøvende danser underviser han også i streetdans på bl.a Kunsthøgskolen i Oslo og Edvard Munch. Som koreograf har han produsert flere stykker for danseutdanninger i Norge, og egne stykker under Urban Moves Festival med crewet og senest “Flux” med Hugo Marmelada.

Jens har også vært aktiv på battle-scenen, og vunnet Soul Sessions Oslo, Pop What you got, Urban Moves i Norge og kvalifiseringen i Stockholm til Juste Debout i Paris, som er en av verdens største battles. Han vant også hiphop kategorien under Hyper Week I Italia.

Dato Lørdag 22. april 2017  kl. 12.00 – 14.00
Sted Studio Bergen
Nivå Fra litt øvet
Pris NOK 250,-

Påmeldingsskjema

Workshop: Vogue – Cassandra Moldenhauer

Workshopen

Cassandra underviser hovedsakelig i new way vogue. Denne stilen innen voguing har fokus på intrikate linjer og former med armene og man lærer å posere og forme kroppen til sin fordel. Stilen er sterk, men elegant og feminin. I workshopen går vi gjennom grunnteknikker og drills innen voguing før vi går videre til runway og avslutter med en rutine med alt vi har lært. «Strike a pose!»

Cassandra Moldenhauer

Cassandra Moldenhauer er daglig leder og studieleder på Flow Dance Academy Oslo. Hun satte voguing på kartet i Norge og har fått opp interessen for dansestilen i løpet av kort tid. Hun startet dessuten Norges første vouging kompani MERAKI. Cassandra holdt workshops bl.a. ved Norges dansehøyskole og Universitetet i Stavanger og hun har holdt workshops i store deler av Norge. Hun sitter i styret for Soul Sessions Oslo og er med på å arrangere noen av de største battles og workshops i landet med verdenskjente navn innen det urbane dansemiljøet. Er også kjent fra 2 sesonger av Adils hemmelige dansere på NRK som koreograf, mentor og danser.

Dato Lørdag 13. mai 2017  kl. 10.00 – 12.00
Sted Studio Bergen
Nivå Litt øvet
Pris NOK 250,-

Påmeldingsskjema

Workshop: Acroyoga – Laura Bernasconi

Workshopen

Laura Bernasconi kommer for å holde workshop i acroyogaterapi. Her lærer du å utnytte den spirituelle visdommen i yoga sammen med den dynamiske kraften i lettere akrobatikk. Laura viser deg «trust building postures» og «partner yoga flow» som får kroppen til å føles vektløs, varm, energisk, avslappet og uten spenninger. Ingen partner eller matte er nødvendig, og man trenger heller ikke erfaring fra yoga eller dans for å delta.

Laura Bernasconi

Laura Bernasconi er en internasjonal acroyoga-instruktør og Master Teacher i samtidsdans. Hun ønsker at flere skal få muligheten til å bli en del av dette stadig voksende og stimulerende kreative fellesskapet. Acroyoga ble etablert i 2004 av Jason Nemer og Jenny Sauer Klein i San Francisco, California, og er det siste nye på yogafronten.

Dato: Søndag 21. mai 2017  kl. 10.00 – 12.00
Sted: Studio Bergen
Nivå: Alle hjertelig velkommen
Pris: NOK 250,-

Påmeldingsskjema