fbpx

WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder som regel 2 – 6 workshops i Bergen hvert semester. Pga. den pågående COVID-19 situasjonen har vi sett oss nødt til å redusere dette tilbudet i 2020/2021 sesongen.
Pris 150,-.  Med mindre annet er opplyst avholdes workshops i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen.

For mer informasjon kontakt: jonas.hordvik@ncb.no.

10. oktober:  Koreografi og tekst med Mirte Bogaert 

Hvordan kan ord skape koreografi? Hvordan kan tekst koreografere dansende kropper i den kreative fantasien? Hvordan kan en tekst bli koreografi bestående av ord og setninger på papir?

 

I denne workshopen går tekst og koreografi hånd i hånd, og ideen bak springer også delvis utfra et ønske om å se på hvordan man kan produsere og skape forestillinger som lar seg gjennomføre innenfor COVID-19 restriksjonene.

 

Vi går dypere inn i ulike tilnærminger til hvordan tekst og koreografi kan knyttes sammen. Gjennom konkrete oppgaver og ved hjelp av metoder som Mirte Bogaert har utviklet og anvendt i hennes kunstneriske arbeid, jobber vi oss frem til nye måter å tenke koreografi på.

 

Workshopen passer for utøvende kunstnere og andre som interessert i arbeidet som ligger bak kunstneriske prosesser. Workshopen vil bli holdt på engelsk.

 

Tid og sted: 10. oktober 12.00 – 14.00 i Studio Bergen

Pris: 150,-

Billetter: i salg fra 1. oktober kl. 13.00

Mirte Bogaert

foto: Maria Baoli

Mirte Bogaert er en belgisk dansekunstner med base i Bergen, Norge. Hun ble uteksaminert fra Høyskolen for Dansekunst i 2014, og har gjennomført studier ved P.A.R.T.S. i Brussel i 2017-2018.

I hennes scenekunstprosjekter integrerer hun bevegelse, lyd, lys og tekst. Hun er opptatt av forskjellige måter å oversette på uttrykk fra ulike media og anvender gjerne flere typer partiturer for å gjøre dette.

 

Hun er for tiden aktuell med prosjektet Letter Project: A choreography, et analogt scenekunstprosjekt som gjennom tekst utforsker hva scenekunst kan være utenfor tradisjonelle scenekunst rom, og prosjektet Solowork – forever working title som vil presenteres under OKTOBERDANS 2020.