WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder 2 – 4 workshops i Bergen hvert semester.
Pris 250,-. Alle workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen. For mer informasjon kontakt: jonas.hordvik@ncb.no.

22.9.2018 – Workshop med Adrian Bartczak – Improvisasjon i gruppeapibus leo.

Basert på improvisasjon, bevegelse og dans vil vi prøve å finne en felles rytme i gruppen. Slik kan vi kommunisere med hverandre og møtes på en unik måte. Workshopen vil være fokusert på kroppsspråk, utforske bevegelseskvaliteter og arbeid i en gruppe.

Nivå: Alle Hjertelig Velkommen
Pris: 250

Billetter

Om Adrian

Adrian Bartczak (1988) – danser, lærer, koreograf. Han har lært av Krzyszfor Skolimowski, Witold Jurewicz, Ray Chung, Christophe Jeannot, Jozef Frucek. Adrian har jobbet som frilanser siden 2008. Han har samarbeidet med Michał Ratajski, Tomasz Rodowicz, Rob Hayden, Sarah Shelton Mann, Rosana Gamson, Minako Sek og Roberto Oliván, for å nevne noen. Siden 2011 har han undervist og koreografert i den polske dansegruppen KIJO. Han har også samarbeidet med med Theatre CHOREA siden 2012. Siden august 2016 har Adrian vært ansatt som danser i Carte Blanche.

06.10.2018 – Daniel Mariblanca – Min Kropp, Mitt Hjem

Daniel Mariblanca er danser i Carte Blanche, men er også aktuell med sin egen soloforestilling, 71Bodies 1Dance Av 71Bodies som spilles under Oktoberdans.

I en workshop basert på improvisasjon og refleksjon med åpent nivå kan du bedre kjent med deg selv som danser og som menneske.

Nivå: Alle hjertelig velkommen, aldersgrense 14 år
Pris: 250

Billetter

Min Kropp – Mitt Hjem – Workshop med Daniel Mariblanca

1. Vi vil skape bevissthet og reflektere over forskjellige arenaer som sosial, individuelle, kollektive, private, intime, politiske. Vi vil analysere hvordan disse mellomrommene påvirker måten man uttrykker verbalt og fysisk på.

2. Gjennom et utvalg av improvisasjonspraksiser arbeides det med konsepter og verktøy for bevegelse, som vi har hele prosessen. De er for eksempel; flyt, repetisjon, utholdenhet og kontinuitet. Vi vil utforske disse konseptene både individuelt og i gruppe.

3. Den tredje delen vil være en kort skrivepraksis. Deltakerne inviteres til å reflektere over og skrive fra relevant aspekt av deres liv. Tekstene vil bli brukt som rute for kartlegging av det tidligere fysiske arbeidet.