WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder 2 – 6 workshops i Bergen hvert semester.
Pris 150,-.  Våren 2020 avholdes workshops i perioden januar – mars på Verkstedet KODE 2, Rasmus Meyers Allé 3. Alle andre workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen.

For mer informasjon kontakt: jonas.hordvik@ncb.no.

18. januar 2020 – Carte Blanche: Workshop: Capoeira med Olav Egeberg – i Verkstedet på KODE 2 (12.00 – 14.00)

Professor Cacheado (Olav H. W. Egeberg) har praktisert og undervist capoeira i over 20 år og er en av pionerene her i Norge.

Han underviser ved bruk av dialogiske prinsipper og en metodologi basert i det musikalske.

Han fullfører for tiden sin mastergrad i musikkterapi ved UiB, hvor han skriver om capoeira og samfunnsmusikkterapi.

Workshopen krever ingen forkunnskaper og passer for deg som ønsker å utfordre deg selv, fysisk og mentalt, i et kreativt og uttrykksfullt møte med nye mennesker.

Workshopen finner sted i Verkstedet på  KODE 2, Rasmus Meyers Allé 3.

 
Nivå: Åpent for alle
Pris: 150,-
 

25. januar 2020- Carte Blanche i samarbeid med Jungelen Ung: Workshop: Housedans med Mab’ish (FR) (12.00 -14.00)

Isabelle Clarençon (FR) alias MAB’ISH er en multidisplinær kunstner som liker å blande uttrykksformer: alt fra dans til musikk og maleri. Med base i Paris siden 2006, har hun utviklet sitt kunstneriske danseunivers som favner alt fra samtidsdans til hiphop / house og kabaret.

I 2017 bestemte hun seg for å lage sin egenYoutube-kanal LE CERCLE BY MAB’ISH, der hun kombinerer sine to lidenskaper: musikk på vinyl og dans.

Denne housedans-workshopen blir arrangert i samarbeid med Jungelen.

Pris: 150,-
 

18. april 2020 – Carte Blanche Workshop: Housedans med Jens Jeffry Trinidad – I Studio Bergen kl. 12.00 – 14.00

Vi er veldig glade for å ønske Jens Jeffry Trinidad tilbake som workshopholder. Mer info kommer om workshopen blir lagt ut når den er klar.
 
Nivå: noe danserfaring
Pris: 150,-
 
Billetter i salg våren 2020.

13. juni 2020 – Carte Blanche Workshop: O Passo (The Step) – body/mind and music med Lucas Ciavatta (BR) – I Studio Bergen kl. 12.00 – 14.00

O Passo er en musikkundervisningsmetode laget av den brasilianske musikeren og pedagogen Lucas Ciavatta i 1996. I dag  er den mye brukt i Brasil, Frankrike og USA. O Passo jobber fremfor alt med å bygge et solid grunnlag av rytme og intonasjon, ved hjelp av grafiske, muntlige og kroppsnotasjoner; og har som prinsipper: inkludering og autonomi; og som pilarer: kropp, fantasi, gruppe og kultur. Fra O Passo kan du dra dit du vil. I denne workshopen, som arbeider med klappende hender, stemme og bevegelse, vil det være plass for både de som ønsker å ha et første møte med metoden, og for de som vil fordype seg i den.

 
Nivå: Åpen for alle
Pris: 150,-
 
Billetter i salg våren 2020.