WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder 2 – 4 workshops i Bergen hvert semester.
Pris 250,-. Alle workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen. For mer informasjon kontakt: jonas.hordvik@ncb.no.

26.1.2019 – Workshop med Siri Jøntvedt – Improvisasjon (12.00 – 14.00

Carte Blanche starter workshopsesongen med en skikkelig godbit!

Siri Jøntvedt har arbeidet som danser siden tidlig 90 tall og turnert jevnlig med norske og internasjonale koreografer. Hun underviser i improvisasjon/komposisjon ved bla. Kunsthøgskolen i Oslo. Nå kommer hun til Bergen og Carte Blanche for å holde improvisasjonsworkshop for dansere på øvet nivå.

Om workshopen

I denne workshopen vil vi utforske både solo, duett og ensamble formatet gjennom tydelige improvisasjonsstrukturer og øyeblikkskomposisjon. Vi varmer opp det kinestetiske sanseapparatet vårt og utforsker begreper som tid og rom.

Varighet: 2 timer
Nivå: Øvet Nivå
Aldersgrense: 16 år
Pris: 250,-

Billetter

Om Siri Jøntvedt

Siri Jøntvedt er en Oslobasert dansekunstner utdannet ved Statens Balletthøgskole (nå KHIO) og I New York ved Merce Cunningham Studio og New York Dance Intensive.

Hun arbeider ofte tett med andre musikere og kunstnere som f.eks Ivar Grydeland i, Hører du ikke hva jeg danser, eller?(2016). Siri kombinerer ofte tekst og stemme med koreografiske scores.

Sammen med Snelle Hall (Siri&Snelle Produksjoner) har hun kreert en rekke verk for scenen, ofte presentert ved Dansens Hus i Oslo.
Blant dem Collapsing Distance (2018), Jeg er Kosmos (2016), Grums (2014). Arbeidene deres har også vært vist i andre format som gallerier og site specific. De har også hatt bestillingsverk for Carte Blanche, Notes on Cracking (2015) og Heddaing ved WOW festival i San Diego (2013).

I 2015 mottok hun 5-årig Arbeidsstipend fra Statens Kunstnerstipend.
Ansatt i Skuespiller og Danseralliansen, mai 2018