WORKSHOP OG ANDRE ARRANGEMENT

Vi ønsker å skaper en ramme rundt kompaniets forestillinger i møte med ulike personer, gjennom debatt og rom der ny mening og kunnskap oppstår. Workshop og møte med artister, diskusjoner inngår i disse rammene. Se etter tilleggsarrangement når kompaniet besøker ditt sted!

Turnéaktiviteter
På turne og i forbindelse med forestillinger arrangerer vi før- og ettersnakk og møter med dansere og koreografer, samt arrangerer debatter i relasjon til forestillingens tematikk.

Workshop
Carte Blanche avholder 2 – 6 workshops i Bergen hvert semester.
Pris 150,-.  Våren 2020 avholdes workshops i perioden januar – mars på Verkstedet KODE 2, Rasmus Meyers Allé 3. Alle andre workshops avholdes i Studio Bergen, Nøstegaten 119 i Bergen.

For mer informasjon kontakt: jonas.hordvik@ncb.no.

18. januar 2020 – Carte Blanche: Workshop: Capoeira med Olav Egeberg – i Verkstedet på KODE 2 (12.00 – 14.00)

Professor Cacheado (Olav H. W. Egeberg) har praktisert og undervist capoeira i over 20 år og er en av pionerene her i Norge.

Han underviser ved bruk av dialogiske prinsipper og en metodologi basert i det musikalske.

Han fullfører for tiden sin mastergrad i musikkterapi ved UiB, hvor han skriver om capoeira og samfunnsmusikkterapi.

Workshopen krever ingen forkunnskaper og passer for deg som ønsker å utfordre deg selv, fysisk og mentalt, i et kreativt og uttrykksfullt møte med nye mennesker.

Workshopen finner sted i Verkstedet på  KODE 2, Rasmus Meyers Allé 3.

 
Nivå: Åpent for alle
Pris: 150,-
 

25. januar 2020- Carte Blanche i samarbeid med Jungelen Ung: Workshop: Housedans med Mab’ish (FR) (12.00 -14.00)

Isabelle Clarençon (FR) alias MAB’ISH er en multidisplinær kunstner som liker å blande uttrykksformer: alt fra dans til musikk og maleri. Med base i Paris siden 2006, har hun utviklet sitt kunstneriske danseunivers som favner alt fra samtidsdans til hiphop / house og kabaret.

I 2017 bestemte hun seg for å lage sin egenYoutube-kanal LE CERCLE BY MAB’ISH, der hun kombinerer sine to lidenskaper: musikk på vinyl og dans.

Denne housedans-workshopen blir arrangert i samarbeid med Jungelen.

Pris: 150,-
 

1. mars 2020 – Carte Blanche Workshop: Elements Method med Mikko Hyvönen – I Studio Bergen kl. 13.00 – 16.00

Elements Method – bevegelse og meditasjon i forbindelse med naturelementene

Elements Method kombinerer meditasjons- og bevegelsespraksis som tar sikte på helbredelse, velvære og lek for våre sinn, kropper og ånder. Metoden inviterer deg til å utvikle selvtillit og medfølelse med seg selv og andre. Vi utforsker hva slags bevegelser og krefter vi kan finne i oss selv ved hjelp av dans- og meditasjonspraksis som er inspirert av våre omgivelser og vår indre natur. Verkstedet passer for voksne og unge. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med meditasjon eller dans.

Målet er å se etter en balanse mellom naturelementene og sammenhengen mellom vår bevissthet og underbevissthet. Intensjonen er å skape et trygt rom hvorr alle kan øve, eksperimentere og reflektere dette basert på egne behov.

Ta med klær som du føler deg komfortabel når du beveger deg inne og ute og notere med/på.

www.elementsmethod.com

Underviser:

Mikko Hyvönen er en finsk performance / dansekunstner med base i Brussel. Mikko har erfaring som danser, utøver, koreograf og underviser internasjonalt siden hun ble uteksaminert fra P.A.R.T.S. Research Cycle i Brussel 2010. Hans siste verk har vært krystallstykker «human beings» med dansegruppen Off / Balance og soloarbeidet «Organic synthetic». Han har opptrådt i verk av Rosas / Anne Teresa de Keersmaeker og ECCE – Claire Croizé og Etienne Guilloteau. For tiden underviser han i Elements Method-workshops og deltar i Stav Yeinis prosjekt om sensorisk koreografi. Han er også en Reiki-utøver.

 
Nivå: åpen for alle
Pris: 150,-
 

18. april 2020 – Carte Blanche Workshop: Housedans med Jens Jeffry Trinidad – I Studio Bergen kl. 12.00 – 14.00 (AVLYST)

Vi er veldig glade for å ønske Jens Jeffry Trinidad tilbake som workshopholder. Mer info kommer om workshopen blir lagt ut når den er klar.
 
Nivå: noe danserfaring
Pris: 150,-
 
Billetter i salg våren 2020.

13. juni 2020 – Carte Blanche Workshop: O Passo (The Step) – body/mind and music med Lucas Ciavatta (BR) – I Studio Bergen kl. 12.00 – 14.00 (AVLYST)

O Passo er en musikkundervisningsmetode laget av den brasilianske musikeren og pedagogen Lucas Ciavatta i 1996. I dag  er den mye brukt i Brasil, Frankrike og USA. O Passo jobber fremfor alt med å bygge et solid grunnlag av rytme og intonasjon, ved hjelp av grafiske, muntlige og kroppsnotasjoner; og har som prinsipper: inkludering og autonomi; og som pilarer: kropp, fantasi, gruppe og kultur. Fra O Passo kan du dra dit du vil. I denne workshopen, som arbeider med klappende hender, stemme og bevegelse, vil det være plass for både de som ønsker å ha et første møte med metoden, og for de som vil fordype seg i den.

 
Nivå: Åpen for alle
Pris: 150,-
 
Billetter i salg våren 2020.