Kjøp Gavekort – gi noen en danseopplevelse

Gavekort kan kjøpes her. Du kan selv velge beløp. Du vil få tilsendt gavekortet som vedlegg til din e-postadresse. Du kan printe ut eller videresende gavekortet til den du ønsker å gi det til.

Slik  bruker du gavekortet:
Gavekortet er digitalt og kan kun benyttes til kjøp av billetter til Carte Blanche-forestillinger i Bergen som kompaniet selger selv på nett.

For forestillinger som selges av andre i Bergen (Festspillene i Bergen/BIT-Teatergarasjen) og i Norge, og utlandet, se arrangørens/spillestedets egne nettsider.

Hvert gavekort har en unik kode. Når du har valgt dine plasser og billettyper og kommer til siden for «Kontroll og betaling», taster du inn denne koden, uten mellomrom, i feltet «Gavekortkode» og klikker så på oppdateringsknappen.

Klikk så på «Kjøp nå» og du blir ledet videre til den eksterne betalingsløsningen.

Ved eventuelt restbeløp på gavekortet, utstedes det et nytt elektronisk gavekort. Dette sendes automatisk på e-post til den som bestilte gavekortet.

Gavekort er gyldig i 18 måneder fra kjøpsdato, men kan også benyttes som betaling for forestillinger frem i tid.  Det er ikke mulig å trekke gavekortets verdi fra allerede kjøpte billetter.