fbpx
SOLIDS 23. - 27. februar

SOLIDS er en helhetlig kunstopplevelse som spenner over to etasjer i KODE 4, og hvor blandingen mellom performance og utstilling glir over i hverandre. Adgang til performancen i Tårnsalen krever billett. Etter å ha vært inne i installasjonen kan man oppholde seg i Tårnsalen og oppleve installasjonen utenfra. Man kan bli i Tårnsalen så lenge man vil, i henhold til kapasiteten under COVID-19 restriksjonene. Utstillingsdelen i etasjen under har fri adgang, og er tilgjengelig for alle.

Vi har begrenset publikumskapasitet og tar alle forholdsregler om smittevern og renhold slik at smittevernsrestriksjoner kan ivaretas. Vi oppfordrer til god håndhygiene og at du holder 1 meters avstand til andre når du er besøker oss på KODE. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter. Hvis du har symptomer – ta hensyn og bli hjemme!

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du opplyse om hvem du kjøpte billetter til når du bestiller.

Velkommen til SOLIDS!

Enkeltbillett

Kjøp en enkeltbillett

Andre henvendelser

For gruppebestilling, spesielle behov eller spørsmål kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Ikke nøl med å ta kontakt: