WORKSHOP: Familieworkshop basert på «mellomland» med Lin van Kaam - Carte Blanche
Norges nasjonale kompani for samtidsdans
Journal

WORKSHOP: Familieworkshop basert på «mellomland» med Lin van Kaam

Dans er et universelt språk som kan forstås av både liten og stor. I anledning familievisningen av mellomland lørdag 28. mai  arrangerer vi en workshop hvor dansegleden kan deles på tvers av generasjoner. Ingrediensene i workshopen vil være direkte basert på den kreative prosessen i forestillingenDenne danseworkshopen er tilpasset for barn ifølge med voksne, som deltar sammen i workshopen.

Deltakerne blir guidet gjennom øvelser og leker med elementer av stemmebruk og danseimprovisasjon. Etter en gruppebasert oppvarming med dans- og bevegelseslek går deltakerne gjennom en serie øvelser hvor mimikk, store bevegelser og utforsking av stemmen står i fokus.

Carte Blanche danser Lin van Kaam, som du snart kan se på scenen i mellomland  er workshopholder.

Billetten gir tilgang til 1 barn og 1 voksen, og workshopen gir både barn og voksne muligheten til å dele en danseopplevelse i en trygg og inkluderende setting. Passer for barn fra 8 år og eldre.

Dørene åpner kl. 14:00, selve workshopen begynner kl. 14:30 og varer i en time.

Billetter til workshopen finner du her

mellomland er samprodusert av Festspillene i Bergen 2022

Lin van Kaam

Lin van Kaam ble født i 1997 i Belgia av nederlandske foreldre, og er oppvokst i Norge.

Lins far Pierre van Kaam er billedkunstner, og Lin ble derfor eksponert for kunst i ung alder.

Lin har sin formelle danseutdanning fra samtidsdanslinjen på Kunsthøgskolen i Oslo i 2016-2019, men har et bredt spekter av andre dans og bevegelsespraksiser som breaking, parkour, circus, tricks, poledance, capoeria med flere. Etter endt skolegang begynte Lin å jobbe på Aura Dance Theater i Litauen. Han bodde der i ett år, før han ble ansatt som aspirant i Carte Blanche i 2020.