«Time With You is Precious» turnerer sykehjem og institusjoner i Bergen

Forestillingen «Time With You is Precious» har siden 30. mars turnert i sykehjem i Bergen. Etter en vellykket debut på Engen sykehjem 30. mars, og med påfølgende visning på Kolstihagen sykehjem, har bookingene etterhvert blitt mange. På bildet ser du da Juanita og gjengen spilte for et entusiastisk publikum på Låndas Menighets eldresenter en hustrig dag tidlig i mai. Siden den gang har vi vært på Slettebakken Menighets Eldresenter og Signo Konows senter.

I juni står Haukeland sykehus, Bergen Røde Kors, Løvåsen sykehjem, Fyllingsdalen sykehjem,  Siljuslåtten sykehjem, Odinsvei Bosenter, Hordnestunet, Midtbygda sjukeheim og Ulset Sjukeheim for tur.

Strømming og opptak

Vi kommer til å filme opptredenen utenfor Haukeland sykehus og vil strømme direkte fra Fyllingsdalen sykehjem. Mer info om dette finner du på vår Facebook-side når det nærmer seg. «Time With You is Precious» er inspirert av forestillingen «Know Hows» fra 2019 koreografert av Kristin Ryg Helgebostad og Ingeleiv Becker og kostymene er designet av Signe Becker og musikken ble komponert av Per Platou.

Programmet til forestillingen kan du lese her