Info om forestillingene 4. og 5. november | Carte Blanche
Norges nasjonale kompani for samtidsdans
Journal

Info om forestillingene 4. og 5. november

Kjære publikummer!

Vi har begrenset publikumskapasitet og tar alle forholdsregler om smittevern og renhold slik at smittevernsrestriksjoner kan ivaretas. Vi oppfordrer til god håndhygiene og at du holder 1 meters avstand til andre når du er i våre lokaler. Hvis du har symptomer – ta hensyn og bli hjemme!

Munnbind skal brukes ved ankomst og i vårt publikumsområde. Ta gjerne med eget munnbind, eller få i døren av vårt vertskap. Du trenger ikke å bruke munnbindet når du sitter på setet ditt i salen. Helsemyndighetene opplyser om at barn under 13 år ikke bør bruke munnbind.

Dørene åpner 19.30, vi setter pris på at du møter opp i god tid slik at vi kan lose deg trygt inn til salen. Ha billett eller telefonen klar til å fremvisning når du kommer. Hvis det ikke er ditt navn på billetten, ber vi deg om å opplyse oss om det. På billetten finner du også informasjon om hvor du skal sitte i salen. Seter som er markert med skilt skal forbli tomme.

Det vil ikke være garderobe eller bar-servering i forbindelse med denne forestillingen – ytterklær og eiendeler tas med inn i salen.

Hvis du har noen spørsmål når du er hos oss så vil vårt vertskap hjelpe deg.
Endringer kan komme på kort varsel.

Vi ønsker deg en god fornøyelse og takker deg for at du hjelper oss å vise scenekunst i trygge rammer!

Hilsen alle oss i Carte Blanche