Audition 30. november- 1. desember 2019

AUDITION

Audition 30. november – 1. desember, 2019

Carte Blanche søker samtidsdansere på høyt teknisk nivå, og med sterke utøvende og skapende ferdigheter, for stillinger med oppstart i august 2020.

Erfarne dansere (eldre enn 24 år) med minst 3 års profesjonell erfaring i kreative og dynamiske prosesser.

Carte Blanche søker etter erfarne dansere for sesongen 2020-2021. Vi ser etter samtidsdansere på høyt teknisk nivå og sterke utøvende ferdigheter med profesjonell erfaring for to stillinger som starter i august 2020.

Erfarne dansere med minst 3 års profesjonell erfaring i kreative prosesser. Vi setter pris på individualitet, modenhet, sterke utøvende ferdigheter, og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Aspiranter (yngre enn 24 år)

med minimum 3 års utdanning og relevant erfaring i kreative prosesser. Vi setter pris på individualitet, sterke utøvende og skapende ferdigheter og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Om Carte Blanche

Carte Blanche ble etablert i 1989, og har base i Bergen sentrum. Studio Bergen i Nøstegaten er både produksjonslokaler og hjemmescene for kompaniet som også turnerer i Norge og i utlandet.

Ensemblet består av 12-15 dansere fra hele verden. Hver sesong produseres to til tre nye forestillinger i samarbeid med nye talenter, kjente og relevante koreografer. Carte Blanche turnerer for tiden med forestillinger av koreografer som François Chaignaud, Kristin Ryg Helgebostad & Ingeleiv Berstad, Ayelen Parolin og Alban Richard. I den kommende 2020-sesongen vil kompaniet lage nye produksjoner med blant andre Lia Rodrigues og Ole Martin Meland.

 

Viktige datoer

  • Søknadsfrist: 1. oktober 2019
  • Audition 30. november – 1. desember 2019 at Studio Bergen, Nøstegaten 119, 5011 Bergen, Norway
  • De inviterte får beskjed 4. november til e-postadressen søknaden er sendt fra.
  • Stillingene har oppstart august 2020

Vennligst merk:

  • Audition er kun ved invitasjon
  • Vennligst send søknaden din på norsk og/eller engelsk, inkludert din CV, motivasjonsbrev, foto og video i din e-post.
  • Vennligst inkluder fødseldato på CV’en

 

Søknad sendes til audition@ncb.no