AUDITION: Carte Blanche Audition 2022 – søknadsfrist 7. november - Carte Blanche
Norges nasjonale kompani for samtidsdans
Journal

AUDITION: Carte Blanche Audition 2022 – søknadsfrist 7. november

Carte Blanche søker samtidsdansere på høyt teknisk nivå, og med sterke utøvende og skapende ferdigheter, for stillinger med oppstart i august 2022.

Vi søker:

Erfarne dansere (eldre enn 24 år)

med minst 3 års profesjonell erfaring i kreative og dynamiske prosesser. Vi setter pris på individualitet, modenhet, sterke utøvende ferdigheter, og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Aspiranter (yngre enn 24 år)

med minimum 3 års utdanning og relevant erfaring i kreative prosesser. Vi setter pris på individualitet, sterke utøvende og skapende ferdigheter og kunstnerisk integritet. Kjønn er ikke spesifisert. Arbeidsspråk er engelsk.

Om Carte Blanche

Carte Blanche ble etablert i 1989, og har base i Bergen sentrum. Studio Bergen i Nøstegaten er både produksjonslokaler og hjemmescene for kompaniet som også turnerer i Norge og i utlandet.
Ensemblet består av 12-15 dansere fra hele verden. Hver sesong produseres to til tre nye forestillinger i samarbeid med nye talenter, kjente og relevante koreografer. Carte Blanche turnerer for tiden med forestillinger av koreografer som François Chaignaud, Frédérick Gravel, Lia Rodrigues og Pedro Gómez-Egaña.
I den kommende 2022-sesongen vil kompaniet lage nye produksjoner med blant andre Eszter Salamon, Jonas & Lander og Roza Moshtaghi.