Hopp til innhold

Norges nasjonale kompani for samtidsdans

Journal

Caroline Eckly er vår nye Prøveleder!

Caroline Eckly er fra august 2024 ansatt som prøveleder i Carte Blanche.

Som prøveleder vil Eckly ha ansvar for å lede arbeidet med kompaniets dansere, og være bindeleddet mellom gjestende koreografer og organisasjonen for øvrig. Prøveleder er kunstnerisk stedfortreder for teatersjefen og spiller en viktig rolle i Carte Blanche sin ledelse.

Caroline har svært verdifull yrkeserfaring og omfattende kunnskap både om vårt kompani og dansescenen i Norge, noe som vil være til stor fordel for hennes nye rolle som prøveleder. Hennes engasjement har alltid vært enestående, og vi er glade for å ønske henne velkommen i en ny rolle, sier teatersjef ved Carte Blanche, Annabelle Bonnéry.

Siden 2008 har hun vært fast ansatt som danser i Carte Blanche, og har siden da hatt en sentral rolle i alle kompaniets produksjoner. Hennes siste premiere som danser i Carte Blanche, var den nylige Heddapris-nominerte forestillingen RETRO KATT av Tori Wrånes.

Jeg er veldig glad for å fortsette å jobbe for en organisasjon som er så kjær for meg, og for å bli den nye prøvelederen i Carte Blanche. Det blir spennende å fortsette å bidra i de kommende kunstneriske prosessene på en ny måte. Jeg gleder meg til å engasjere meg i oppdraget med å forstå gjestekunstneres visjon, og til å støtte og legge til rette for dansernes arbeid, både som kollektiv og som individer, sier Caroline Eckly.