Hopp til innhold

Norges nasjonale kompani for samtidsdans

Journal

Carte Blanche tar sommerferie – tilbake i august!

Carte Blanche – Norges Nasjonale Kompani for Samtidsdans avslutter sesongen med to visninger av MONUMENT 0.10: The Living Monument av Eszter Salamon under Julidans i Amsterdam 5.- 6. juli. Sees i august!

Det blir en internasjonal avslutning på en spennende sesong før vi tar en velfortjent sommerferie! Vi er tilbake i august og ser frem til en høst full av bevegelser og kunstneriske uttrykk. Til høsten skal vi på turné med RETRO KATT av Tori Wrånes. Vi vil besøke Stormen konserthus under Bodø Biennale, Festiviteten i Haugesund, Stavanger konserthus, Studio Bergen under BIT Teatergarasjens festival Oktoberdans, på Dansens Hus i Oslo, Turneteateret i Trøndelag i Verdal, og Hammerfest – hvor vi spiller under Dansefestival Barents.

Billetter til disse forestillingene er allerede ute for salg*, og det selger godt. Vi anbefaler å sikre seg billetter så snart som mulig for å oppleve denne unike forestillingen.

Høsten avsluttes i utlandet hvor vi skal spille Sovaco de Cobra av Lander Patrick både i Sveits og Frankrike i november. Innimellom alt dette blir det workshops, ettersnakker, DKS m.m.

Vi ønsker alle en fantastisk sommer og ser frem til å se dere igjen i august!

*i skrivende stund er ikke billetter til Dansefestival Barents og Turneteateret i Trøndalg lagt ut ennå.