INFO: Familieforestilling «The Living Monument» 15. mars - Carte Blanche
Norges nasjonale kompani for samtidsdans
Journal

INFO: Familieforestilling «The Living Monument» 15. mars

Denne våren inviterer Carte Blanche store og små publikummere til å oppleve profesjonell dansekunst sammen. Vi er glade for å kunne vise et utdrag fra forestillingen «The Living Monument» som familieforestilling.

Kjøp Familiebillett! Prisreduksjon for barn og voksne i følge. Klikk på familiebillett og velg antall. Rabatten gjelder maks 2 voksne og 2 barn per bestilling. Billetter finner du her

Koreograf Eszter Salamon skaper en slående, visuell og unik verden som har sin egen logikk. De skiftende scenelandskapene gir grobunn for sansing og undring. Gjenbruken av tekstiler og gjenstander lager unike scenebilder i en koreografi som leker med kroppsfigurer, mimikk og stemmebruk.

Nesten som en installasjon utvikler det visuelle miljøet seg til et levende monument av stemmer, bevegelse, figurer og tekstilmaterialer. Ved fiffig bruk av farger, spennende kostymer og storslått scenografi skaper The Living Monument en dynamisk introduksjon til samtidsdans.

Dans og bevegelse er et universelt språk som kan oppleves på tvers av alder, bakgrunn og erfaringer. Dans er en kunstform som stimulerer nysgjerrigheten og gir næring til kreativ utvikling, og fantasi. Som Norges nasjonale kompani for samtidsdans ønsker Carte Blanche å skape dansekunstoppleveleser som kan deles!

Anbefalt aldergrense er fra 8 år.