Hopp til innhold

Norges nasjonale kompani for samtidsdans

Journal

AUDITION 2023

Foto: Øystein Grutle Haara

Carte Blanche søker samtidsdansere på høyt teknisk nivå, og med sterke utøvende og skapende ferdigheter, forestillinger med oppstart i august 2023.

Carte Blanche ønsker å være et mangfoldig kompani som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, funksjonsevne og kulturell- og etnisk bakgrunn, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vi søker:
Erfarne dansere (eldre enn 24 år) 
med minst 3 års profesjonell erfaring i kreative og dynamiske prosesser. Vi setter pris på individualitet, modenhet, sterke utøvende ferdigheter, og kunstnerisk integritet. Arbeidsspråket er engelsk.
Aspiranter (yngre enn 24 år)
med minimum 3 års utdanning og relevant erfaring i kreative prosesser. Vi setter pris på individualitet, sterke utøvende og skapende ferdigheter og kunstnerisk integritet. Arbeidsspråket er engelsk.

Om Carte Blanche
Carte Blanche er Norges nasjonale kompani for samtidsdans, og ble etablert i 1989
Studio Bergen i Nøstegaten er både produksjonslokaler og hjemmescene for kompaniet som også turnerer i Norge og i utlandet.
Ensemblet består av 12-15 dansere fra hele verden. Hver sesong produseres en til to nye forestillinger i samarbeid med nye talenter, kjente og relevante koreografer. 
Carte Blanche har samarbeidet med koreografer som Francois Chaignaud, Frédérick Gravel, Lia Rodrigues, and Pedro Gómez-Egaña.
Kompaniet turnerer for tiden med forestillinger av koreografer som Eszter Salamon, Lander Patrick og Roza Moshtaghi.
I den kommende 2023-sesongen vil kompaniet produsere forestilling med Elle Sofe Sara og Joar Nango.