Hopp til innhold

Norges nasjonale kompani for samtidsdans

Journal

Kulturnatt på Studio Bergen

I anledning kulturnatt åpner vi dørene på Studio Bergen!

Familieworkshop i Kontaktimpro

I vår familieworkshop inviterer vi barn og foreldre til å oppleve bevegelsens magi gjennom kontaktimprovisasjon. Her får barn verktøy og ferdigheter for personlig utvikling, inkludert fantasi, fleksibilitet, koordinasjon og balanse. Kontaktimprovisasjon oppfordrer til å uttrykke følelser gjennom fysisk aktivitet i en fri og støttende atmosfære.

Carte Blanche gir deg og ditt barn en unik mulighet til å utforske bevegelsens verden på en ny måte, gjennom lek, dans og samspill med andre. Både barn og voksne kan delta uten behov for tidligere danserfaring. Instruktørene vil veilede gjennom spennende øvelser for alle aldre og ferdighetsnivåer. Bli med oss på et bevegelses- og samspilleventyr med familien! Passer for barn fra 6-12 år.

Introduksjon i Kontaktimpro – Jam Session

Kontaktimprovisasjon er en form for improvisert dans som involverer å utforske ens kropp i forhold til andre ved å bruke grunnleggende elementer som å dele vekt, berøring og bevegelsesbevissthet.
Jam er en dynamisk og åpen form for å trene på kontaktimprovisasjon. Noen ganger er jammens rom fylt med musikk og noen ganger foregår dansen i konsentrasjon og stillhet. Det karakteristiske ved Contact JAMs er frihet. Du kan starte eller avslutte dansen når som helst, eller bestemme deg for å delta i en observatørrolle.