Hopp til innhold

Norges nasjonale kompani for samtidsdans

Journal

WORKSHOP – kontaktimprovisasjon med Carte Blanche – Våren 2023

«Contact Improvisation Pool» er et Carte Blanche-program med regelmessige kontaktimprovisasjonsworkshops og jamsessions for familier, nybegynnere og profesjonelle i Bergen.
Programmet legger rette for arrangementer som skal utvikle det eksisterende kontaktimpro-miljøet i Bergen, og fremme kontaktimprovisasjon som en metode for kreativ aktivitet for alle i samfunnet vårt.

Datoer i vår: søndager 29.01, 26.02, 26.03, 30.04, 28.05
Program:
12.00-13.15 Workshops for familier med barn 7-11 år
Pris: 200 kr per familie
14:00-15.30 Åpen klasse
Pris: 200 kr
16.00-18.00 Jam-session
Pris: Gratis

1) Workshop for familier med barn 7-11 år
I workshopen for familier inviterer vi barn og deres foreldre til å oppleve magien med bevegelse. Kontaktimprovisasjon kan gi barn verktøy og ferdigheter for personlig og selvstendig utvikling. Den utforsker fantasi, fleksibilitet, koordinasjon, smidighet, balanse, humor og oppmerksomhet til et bredt spekter av sanseopplevelser. I Kontaktimpro oppmuntres man til å kanalisere ulike følelser til en fysisk opplevelse i en atmosfære av frihet og gleden av å være aktiv. Dette kan styrke barnets mestringsfølelse.
Pris: 200 kr per familie

2) Åpen klasse for kontaktimprovisasjon (fra 16 år)
Kontaktimprovisasjon er en form for improvisert dans som involverer å utforske ens kropp i forhold til andre ved å bruke grunnleggende elementer som å dele vekt, berøring og bevegelsesbevissthet.
Målet med workshopene er en bedre forståelse av våre egne kropper ved å utvide sensitivitet og selvbevissthet. Med pur bevegelsesglede vil vi utforske bevisstheten vår ved å prøve ut ideer som tyngdekraft, tilknytning, kontaktpunkter, konstant observasjon, risikotaking, fall og landinger, og løft og kast.
Pris: 200 kr per deltaker

3) Kontakt Improjam (åpen for alle)
Jam er en dynamisk og åpen form for å trene på kontaktimprovisasjon. Noen ganger er jammens rom fylt med musikk og noen ganger foregår dansen i konsentrasjon og stillhet. Det karakteristiske ved Contact JAMs er frihet. Du kan starte eller avslutte dansen når som helst, eller bestemme deg for å delta i en observatørrolle.
Pris: Denne delen av programmet er gratis om man også har deltatt på Åpen klasse for Kontaktimprovisasjon. Ellers 100,-